Kunstkursus hos Farvebuen

Her på siden kan du se hvilke kurser du kan tilmelde hos Farvebuen Colorama. Farvebuen afholder hvert år 8-10 kunstkurser, så du kan udvikle dig som kunstner. Farvebuen anvender professionelle kunstnere som kursusholdere, der dagligt selv har fingrene nede malingen og kender alt til arbejdet med farver, medier, pensler og meget mere. Så kunne du tænke dig at komme på kunstkursus og få stor viden om alt inden for kunstartikler m.m. så læs herunder hvilke kunstkurser Farvebuen kan tilbyde den kommende tid.

kunstkursus farvebuen

– Mixed medier

Kom med på workshop 07.11.2017 kl. 18.30 til 21.30. Her vil Nils Andresen vil undervise i mixed medier.

Meld dig til workshop med Nils Andresen, hvor der arbejdes med medier.
På denne workshop udvider vi mulighederne for anvendelse af akryl medier, geleer og pastaer. Du får mulighed for at afprøve forskellige materialer og teknikker på de “nye” overflader. Et populært kursus med rig mulighed for at udvide den kunstneriske horisont og dine evner.

Mixed media kursus-
 • Dato: 07.11.2017
 • Tid: 18.30 – 21-30
 • Sted: Farvebuen – Møllegade 2 – Ringsted
 • Betaling: Betaling skal ske ved tilmelding.

Prisen incl. materialer og let forplejning. Tilmeld ved at udfylde formularen nederst på siden.

– Abstrakt Collage

Kunstkursus om abstrakt collage med Charlotte Skaaning 15.11.17 kl. 18.30 til 21.30

Vi skal male, klippe, klistre, tegne og lave unikke abstrakte collager. Du får kendskab til materialernes muligheder og teoretisk oplæg i forhold til at bygge et billede op. Du kommer til at arbejde på kraftigt kvalitetspapir, med silkepapir, akrylfarver, posca, blyant. Når du sætter dit billede i glas og ramme hænger det som et smukt grafisk værk ind i gallerivæggen i dit hjem eller som en samlet serie, hvis du laver flere.

Prisen er incl. materialer og let forplejning

abstrakt collage kursus charlotte skaaning
 • Dato: 15.11.17
 • Tid: 18.30 – 21-30
 • Sted: Farvebuen – Møllegade 2 – Ringsted
 • Betaling: Betaling skal ske ved tilmelding.

Prisen incl. materialer og let forplejning. Tilmeld ved at udfylde formularen nederst på siden.

– Workshop med Jakob Bøttzauw

Kom på workshop 30.11.2017 kl. 18.30 til 21.30. En workshop / Informationsaften om kunstner-artikler – Mix<>Media afholdt af Jakob Bøttzaw.

Spændende foredrag om: Tegneartikler, Akvarel- blyanter og blokke, pastel- blyanter og carré samt specialprodukter fra Cretacolor fra Østrig, brugt sammen med Acrylmalemidler. I workshoppen testes også vores pensler!

1. del: Acrylmalemidler, og hvordan de bruges! Acrylmalemidler, teknisk gennemgang, Hvilke bindemidler/materialer kan blandes!

2. del: Cretacolor produkter og acryler – brug de blandbare bindemidler. Visning af forskellige specialtegneprodukter og deres evner som hjælpemidler og i kombination med malemidler og farver, så du kan udvikle spændende resultater og få inspiration.

Kort kaffepause med spørgsmål, svar og mere afprøvning.

3. del: Work-Shop – Din egen testning af materialerne. Alle Cretacolor produkterne vil kunne prøves. Også sammen med acrylmalemidler fra Talens og W&N (Da der også er tegnekul og tørpigmenter, tænk da på egnet beklædning.)

Jakob Bøttzauw har mere end 40 års erfaring inden for kunstartikler. En mand der er så levende og fortællende at han næsten ikke kan stoppe igen. Det bliver en berigende workshop og du får rig mulighed for at spørge Jakob om lige det, som du har brug for, at få svar på.

kunstkursus med Jakob Bøttzauw i farvebuen
 • Dato: 30.11.2017
 • Tid: 18.30 – 21-30
 • Sted: Farvebuen – Møllegade 2 – Ringsted
 • Betaling: Betaling skal ske ved tilmelding.

Prisen incl. materialer og let forplejning. Tilmeld ved at udfylde formularen nederst på siden.

Klar til at tilmelde dig?

Brug formularen herunder til at tilmelde dig et eller flere af Farvebuen kunstkurser.

Du kan også ringe til os på 57 67 11 48 eller sende os en mail på info@farvebuen.dk

Afkryds i feltet ud for det kursus du gerne vil deltage.

Betaling

Indbetal venligst på Reg. nr. 4955 Konto: 3284026748 eller på mobilepay 24 20 94 88 - HUSK AT SKRIVE DIT NAVN VED MOBILEPAY BETALING OBS: Skriv venligst dit navn og det kursus du gerne vil tilmelde dig. Du er først endeligt tilmeldt kurset når vi har modtaget din betaling. Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftigelse på din tilmelding. Vi glæder os til at se dig.