Kunstkursus hos Farvebuen

Her på siden kan du se hvilke kurser du kan tilmelde hos Farvebuen Colorama. Farvebuen afholder hvert år 8-10 kunstkurser, så du kan udvikle dig som kunstner. Farvebuen anvender professionelle kunstnere som kursusholdere, der dagligt selv har fingrene nede malingen og kender alt til arbejdet med farver, medier, pensler og meget mere. Så kunne du tænke dig at komme på kunstkursus og få stor viden om alt inden for kunstartikler m.m. så læs herunder hvilke kunstkurser Farvebuen kan tilbyde den kommende tid.

kunstkursus farvebuen

Pan Pastel workshop

Kom på kunstkursus med Nils Andresen 04.04 kl. 18.30 til 21.30 hos Farvebuen Colorama.  Workshoppen er for den der gerne vil lære alt om pan pastel.

I denne workshop skal I arbejde med pastelfarver. Der skelnes mellem tørpastel og oliepastel. Nu drejer det sig om tørpastel.

Pastelfarver (pastelkridt) er kendt for sin bløde konsistens (deraf navnet Soft Pastel). De kan normalt købes som runde eller firkantede stifter, men også som en blyant. Alle udmærfker sig ved at når de falder på gulvet går de i tusind stykker De støver og griser meget. De skal fixeres for at undgå beskadigelse ved berøring. Det sidste nye er PanPastel, og som navnet antyder er farven lagt i en skål. I virkeligheden er det som i en gammeldags pudderdåse og pudderkvasten er små svampe, spartler med svamp og værktøjer som en sminkør typisk vil bruge. Meget spændende, fordi det at tegne med pastel pludselig er blevet til at male pastel. Bevægelsesmønstret er ændret totalt. En sidegevinst er at det ikke støver og ikke går itu, men, ok, det skal stadig fixeres.

Man kan tegne/male med pastel på snart sagt alle materialer, naturligvis er et groft stykke papir altid godt, men vi skal også afprøve andre muligheder, hvor vi bruger pastellen sammen med andre udtryksformer.

  • Dato: 04.04.17
  • Tid: 18.30 – 21-30
  • Sted: Farvebuen – Møllegade 2 – Ringsted
  • Betaling: Betaling skal ske ved tilmelding.

Prisen incl. materialer og let forplejning. Tilmeld ved at udfylde formularen nederst på siden.

Mixed medier

KURSUS UDSOLGT!

Kom med på workshop 26.4.2017 kl. 18.30 til 21.30. Her vil Nils Andresen vil undervise i mixed medier.

Meld dig til workshop med Nils Andresen, hvor der arbejdes med medier.
På denne workshop udvider vi mulighederne for anvendelse af akryl medier, geleer og pastaer. Du får mulighed for at afprøve forskellige materialer og teknikker på de “nye” overflader. Et populært kursus med rig mulighed for at udvide den kunstneriske horisont og dine evner.

Mixed media kursus-
  • Dato: 26.04.17
  • Tid: 18.30 – 21-30
  • Sted: Farvebuen – Møllegade 2 – Ringsted
  • Betaling: Betaling skal ske ved tilmelding.

Prisen incl. materialer og let forplejning. Tilmeld ved at udfylde formularen nederst på siden.

Klar til at tilmelde dig?

Brug formularen herunder til at tilmelde dig et eller flere af Farvebuen kunstkurser.

Du kan også ringe til os på 57 67 11 48 eller sende os en mail på info@farvebuen.dk

Afkryds i feltet ud for det kursus du gerne vil deltage.

Betaling

Indbetal venligst på Reg. nr. 4955 Konto: 3284026748 eller på mobilepay 24 20 94 88 - HUSK AT SKRIVE DIT NAVN VED MOBILEPAY BETALING OBS: Skriv venligst dit navn og det kursus du gerne vil tilmelde dig. Du er først endeligt tilmeldt kurset når vi har modtaget din betaling. Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftigelse på din tilmelding. Vi glæder os til at se dig.