Kom ind og bliv inspireret af vores kunstartikler

KVALITETSPRODUKTER I ALLE GENRER

Her på siden kan du få et indblik i vores store udvalg af kunstartikler. Vi har alt hvad man skal bruge hjemme, når man skal i gang med at male. Derfor vil man blandt andet støde på et stort udvalg i både olie, akryl og vandbaseret farver

AKRYLMALING

Under akrylmaling er det især Golden, der som mærke bør fremhæves. Her har man altid flere muligheder for, at få præcist den type akrylmaling, der passer til ens præferencer når man maler. Blandt andet forhandler vi lige nu Golden Fluid og Heavy Body. Begge er eksempler på akrylmaling som vi igen og igen anbefaler til vores kunder, og som man kan finde på atelierer verden over.

OLIEMALING

Gælder det oliefarver, så kommer man ganske simpelt ikke uden om Rembrandt. Her bruger man udelukkende de bedste råmaterialer og pigmenter. Resultatet er serier af oliebaseret maling, som giver et uovertruffen strøg, og farver med en dyb glød. Det anbefales på det varmeste, at man kigger nærmere på udvalget i Rembrandt oliefarver her på siden, hvis man holder af denne type maling.

DIVERSE KUNSTARTIKLER

I vores afdeling med papir, vil man som kunde støde på et stort udvalg i både akvarel, olie og akrylpapir samt et udvalg i skitseblokke. Indenfor kategorien lærreder vil man også finde et stort sortiment. Og sidst men ikke mindst, kan man naturligvis finde udvalg af pensler i professionel kvalitet, perfektegnede til den kræsne kunstner, der kun godtager det bedste.

NYHEDSMAIL

Du kan her tilmelde dig Farvebuen  nyhedsmail. Det er udelukkende til at fortælle dig om gode tilbud, kurser eller nyheder fra vores kunstafdeling. Vi udsender ca. 6-8 nyhedsbreve om året. Når du tilmelder dig vil du f.eks få 1. ret på tilmelding til vores efterbetragtede kunstkurser, da vi offentliggører det først til vores kunstkunder. Du har naturligvis altid mulighed for at melde det fra igen.


KURSER

Farvebuen  afholder ca. 8-10 gange om året kunstkurser. Det er forskelligt hvad disse kurser omhandler. Det kan være farvecirklen, brug af medier og gels fra Golden Acrylics eller at lære og tegne med f.eks Posca tusser. Vi har gennem tiden gjort brug af lokale kunstnere der kommer og underviser og deler ud af deres viden: Ligeledes har vi har haft besøg af eksperter inden for akryl maling og pensler. Du kan tilmelde dig kurserne ved at modtage nyhedsbrev eller følge med på Facebook og lokale medier.

BLOG

Mangler du inspiration? Du er kreativ og mangler måske inspiration til materiale brug eller mangler du inspiration til nye teknikker?  Her vises der materialer fra hylderne I butikken “Farvebuen Ringsted” og fra webshoppen tapetogkunst. Her kan du finde eksempler på brug af materialer, præsentation af nyankommne materialer og inspiration til nye kunstneriske teknikker. Man må også meget gerne stille spørgsmål og komme med ønsker, som den erfarende Illustrator og kunster “Pia Doodle Diem” vil efter bedste evner være behjælpelig med.

BESØG BLOGGEN HER

Tusher
Diverse kunstartikler
Rembrandt Olie
Oliefarver
Pensler
Diverse kunstartikler
Papirartikler
Diverse kunstartikler
Lærreder
Diverse kunstartikler
Golden gels og medier
Akrylfarver
Golden acrylics
Akrylfarver
Classico Oliefarver
Oliefarver
Amsterdam Acrylics
Akrylfarver