FOTOTAPET

Fototapet/ fotostat/ Wall art, kært barn har mange navne og er en nem måde, at friske  de kedelige vægge op på. Fototapeterne består af 2-8 felter hvor  limen påføres på papiret. Fototapet fås i f.eks  digitaltryk, der består af 4-8 tapethøjder, hvor limen påføres væggen.  Vi giver dig et stort udvalg af motiver, lige fra dyr til billeder af New York.

Fototapet skaber liv og positiv opmærksomhed i dine rum. Dit hjem vil få et unikt og personligt præg. Fototapet fås i forskellige størrelser og er nemme at sætte op. Kvaliteten er altid i top, og leveres med vejledning. Du kan også finde gode råd på vores info side til opsætning. Hos Farvebuen colorama kan du finde fototapet med mange motiver,der passer til alt, lige fra  børneværelset, stuen, døren – til kontoret der skal piftes op, så har vi fototapeten du mangler. Det er nemt og hurtigt at  finde én der passer lige til dig.

NEM OPSÆTNING

Det er meget nemt at hænge en fototapet op. Ud over de oplysninger der følger med varen, er du altid velkommen til at kontakte os for et godt råd når du står hjemme i stuen eller kontoret. Brug altid den rigtige klister til non vowen fototapet. Der medfølger vejledning med din vare. Her under kan du se en instruktionsvideo der nemt viser hvordan du opsætter din fototapet. Leveringstiden af din fotostat afhænger lidt af dit valg. Men som udgangspunkt går der kun enkelte dage inden du vil modtage din fototapet.