TAPET TIL ETHVERT RUM

Her på Farvebuen.dk har vi stor erfaring indenfor så godt som alle typer tapet. Faktisk har vi lige nu Midtsjællands største udvalg i de smarteste tapeter . Vi har over hundrede tapetbøger at vælge fra. Derfor tør vi godt påstå, at uanset hvilken smag du har når det gælder tapet, så har vi løsningen i vores store udvalg.

Prismæssigt holder vi altid et ganske fornuftigt niveau, både her i kategorien samt andre steder i vores forretning. Dette skal specielt ses i lyset af, at kvalitetsniveauet altid er højt. Vi går aldrig på kompromis med hverken holdbare materialer eller flotte farver og motiver. Derfor vil et køb her hos os altid være et køb, som man kan glæde sig over i mange år frem.

Vi håber at du vil lade dig inspirere af vores store udvalg i tapet herunder. Måske har vi netop den tapet, som passer perfekt ind i dit drømmehjem.

MIDTSJÆLLAND STØRSTE

SE DET STORE UDVALG OG KØB TAPET I VORES WEBSHOP

BRANDS

I

vores katalog vil man kunne finde nyheder fra en række forskellige, kendte mærker. Blandt andet forhandler vi både Eijffinger, Sanderson, Ferm, BN international, Harlequin og flere andre.

Hos Tapetogkunst finder du et stort udvalg af Børnetapet, Retrotapet, Stribet tapet, Tapet i  råt look, eller en klassisk romanstisk blomstret Tapet. Vi giver dig altid et godt tilbud på tapet til alle rum. Vælg imellem kategorier af Tapet, og udforsk det populære univers. Børnetapet, Retrotapet, Stribet tapet, Tapet i  råt look, eller en klassisk romanstisk blomstret Tapet. Vi giver dig altid et godt tilbud på tapet til alle rum. Vælg imellem kategorier af Tapet, og udforsk det populære univers.

RÅD OG VEJLEDLEDNIG

TRÆD INDENFOR

KVi er vilde med tapet og har derfor et kæmpe udvalg , til alle aldre og køn og fra mange forskellige leverandører. Vi har meget tapet på lager, skaffer tapet hjem fra dag til dag, får tapet hjem direkte fra England Nogle tapeter er 1-2 ugers levering på. Der er altid 150 forskellige tapetbøger at vælge tapet i. Dem låner vi gerne ud. Det er en rigtig god ide, at stå her i forretningen og gennemse div. Bøger, for så at finde netop dem der er interessante  og tag med hjem. De forskellige kollektioner føres i 2-5 år før fabrikkerne lader dem udgå , nogle enkelte i væsentlig længere tid. Tapetleverandørerne er Sanderson – Eiffinger – Ferm – Rasch – Juvita – Dahls – Borås – Eco – Duro –Harlequin – BN. Tapet – Komar –Cole & Son – Hooked on walls – Mr.Perswall – AS.Creation – Masureel – Casadeco – Caselio

Tapet er ikke bare tapet. Der er mange stilarter , mønstre og ikke mønstret. Utrolig lækre kvaliteter både at se på men så sandelig også at røre på. Der bliver et helt andet liv, dybde, varme og spil i en væg med tapet.

Lige for tiden er det meget brugt med mønstret tapet på en enkelt væg, hvor de øvrige vægge males eller tapetseres med en ”ensfarvet” tapet. Småmønstret tapet tapetseres ofte på alle væggene, hvilket virker meget roligt. Stribet tapet er også meget roligt og kan gøre at der virker højere til loftet. Råt tapet som stentapeter – trætapeter – betontapeter er meget in for tiden. Giver et fantastisk udseende af man tror det er rigtigt skifer, mursten eller frønnet træ. Er rigtig godt til at sætte sammen med andet tapet eller malet vægge. Metaltapeter også i 3d effekt giver et helt vildt udtryk, ja man tror slet ikke det er tapet. Dette fås i sølv – guld – kobber – farvet metal og mange striber og mønstre.

Mange tapeter har lidt blanke overflader, eller lidt perlemorseffekt i forskellige farver. Dette ses alt efter om solen /lamperne skinner direkte på. Dette giver liv i væggen på forskellig måde med eller uden lys. Andre tapeter er helt matte i overfladen, der er det mønstret der skaber effekten.

Når man skal vælge tapet, er det en god ide , evt. at have nogle dele med fra det rum der skal passe til tapetet. Det gør man får maksimalt ud af sit valg. Tapeter opsættes enten ved at smøre klister på selve tapetet eller smøre klistret på væggen hvor så tapetet opsættes i tør tilstand. Dette vil altid stå på rullen, og vi siger det selvfølgelig også til kunden.