SÅDAN STARTEDE DET

J

eg startede i 1990, en tid hvor der var stor arbejdsløshed og derfor ikke til at få job. Derfor tænkte jeg hvorfor ikke starte for mig selv. Jeg havde været bestyrer i en farvehandel i en længere periode og det var næsten som at være selvstændig, følte jeg på dette tidspunkt, så beslutningen var ikke svær at tage.

F

 andt forretningen i Tinggade 26 og var der i 7 år, hvorefter jeg købte Møllegade 2 og flyttede 1-10-1997. Jeg har forhandlet Beckers Maling hele perioden og startede med masser af tapet på lager, samt udlejning af maskiner. Det var de samme varegrupper jeg fortsatte med i Møllegade. Efter 7-8 år i Møllegade reducerede jeg tapetreolerne i forretningen og startede i det små med kunstartikler, hvorefter det udviklede sig til det det er i dag.

MØD DE ANSATTE

  • Annette Jensen
    Annette JensenIndehaver

    Annette Jensen er uddannet farvehandler. Hun har ejet farvebuen i over 20 år. Hun har stort kendskab til maling og en stor passion for tapet.

  • Anne Olsen
    Anne OlsenSalgsasistent

    Anne har arbejdet for farvebuen i mange år. Hun er uddannet farvehandler. Anne har bred og høj faglig viden indenfor maling, tapet og kunstartikler.

WEBSHOP

S

om en del af den udvikling forretningslivet hat taget besluttede jeg i 2011 at få en webshop. Mange kunder ønskede bl.a. at kunne sidde hjemme og kigge på vores store udvalg at tapet og kunstartikler.  Så i dag kan du købe en del af butikkens sortiment online. Dog tilbyder vi ikke pt. køb af maling på vores webshop.Vi døbte forretningen tapetogkunst.dk

VI ER EKSPERTER PÅ VORES FELT

MALING
MASKINUDLEJNING
KUNSTARTIKLER
RÅDGIVNING