Kunstkursus hos Farvebuen

Her på siden kan du se hvilke kurser du kan tilmelde hos Farvebuen Colorama. Farvebuen afholder hvert år 8-10 kunstkurser, så du kan udvikle dig som kunstner. Farvebuen anvender professionelle kunstnere som kursusholdere, der dagligt selv har fingrene nede malingen og kender alt til arbejdet med farver, medier, pensler og meget mere. Så kunne du tænke dig at komme på kunstkursus og få stor viden om alt inden for kunstartikler m.m. så læs herunder hvilke kunstkurser Farvebuen kan tilbyde den kommende tid.

Kunstkursus farvebuen

Ekspressivt portrætmaleri

Kom på workshop hos Farvebuen med Charlotte Skaaning som underviser.

En aften, hvor vi går portrætmalerne i bedene. Der vil være fokus på det ekspressive udtryk og du vil få inspiration til at komme i gang med at male et portræt.

Der vil være dels et mindre oplæg, dels en øvelse til at sætte din kreative energi i gang og så vil aftenen selvfølgelig give dig tid til at fordybe dig i at skabe dit eget værk på lærred.

Charlotte Skaaning er ekspressiv maler og har deltaget på flere censurerede udstillinger. Senest i den forgange sommer på den statsanerkendte sommerudstilling på Esbjerg Kunstmuseum.

Alle kan være med. Øvede som nybegyndere.

Prisen incl. materialer og let forplejning. Tilmeld ved at udfylde formularen nederst på siden eller henvend dig i butikken.

charlotte skaaning workshop portraet maleri-kopi
  • Dato: 23/09-2021
  • Tid: 18.30-21.30
  • Sted: Farvebuen – Møllegade 2 – Ringsted
  • Betaling: Betaling skal ske ved tilmelding.
  • Tilmeldingsfrist: 21/09/2021

Klar til at tilmelde dig?

Brug formularen herunder til at tilmelde dig et eller flere af Farvebuen kunstkurser.

Du kan også ringe til os på 57 67 11 48 eller sende os en mail på info@farvebuen.dk

[ccf_form id=”21897″]