Kunstkursus hos Farvebuen

Her på siden kan du se hvilke kurser du kan tilmelde hos Farvebuen Colorama. Farvebuen afholder hvert år 8-10 kunstkurser, så du kan udvikle dig som kunstner. Farvebuen anvender professionelle kunstnere som kursusholdere, der dagligt selv har fingrene nede malingen og kender alt til arbejdet med farver, medier, pensler og meget mere. Så kunne du tænke dig at komme på kunstkursus og få stor viden om alt inden for kunstartikler m.m. så læs herunder hvilke kunstkurser Farvebuen kan tilbyde den kommende tid.

Kunstkursus farvebuen

Tegne workshop

Kom på workshop med Klaus Brage 23.01.2024 kl. 18.30 til 21.30.

Vi er glade for at annoncere vores kommende kunstkursus, hvor vi inviterer dig til at udforske din kreative side. Tilmeld dig vores tegneworkshop med forskellige tuscher, hvor vores dygtige instruktør, Klaus Brage, vil guide dig gennem teknikker og ideer til at skabe smukke kunstværker. Vi tilbyder materialer og let forplejning til kun 295 kr.pr. deltager.

En Aften I Inspirationens Tegn

Vi gentager succesen fra tidligere år, når vi byder på endnu en inspirerende aften med Klaus Brage som veloplagt underviser. Vi vil udforske kunstens verden med forskellige tuscher på en sjov og finurlig måde. Vi gennemgår både det lidt stramme grafiske og mere legende abstrakte. Der bliver også et par nye spændende indslag.

Vores primære mål er at give din fantasi og kreativitet frit spil. Vi er overbeviste om, at det vil blive en aften fyldt med hygge og værdifuld læring.

Sådan tilmelder du dig:

Tilmeld dig nu ved at sende en mail til info@farvebuen.dk med dit navn og telefonnummer. Betal dernæst via MobilePay på 496028. Husk at angive dit navn. som reference.

Kurset koster 295,- incl. materialer og let forplejning. Deltagergebyr kr. 295,00 ved tilmelding som er bindende.

Du er også velkommen til at komme forbi butikken og tilmelde dig.

Sidst, men ikke mindst kan du også tilmelde dig ved at ringe til os på 57 67 11 48 og dernæst betale via MobilePay. Husk at angive dit navn når du betaler med Mobile pay

Pris kr. 295,00 – Betales ved tilmelding

  • Dato: 23.01.2024
  • Tid: 18.30-21.30
  • Sted: Farvebuen – Møllegade 2 – Ringsted
  • Betaling: Betaling skal ske ved tilmelding.
  • Tilmeldingsfrist: Mandag 22.01.2024
farvebuen-kunstkursus - lær at tegne