Kunstkursus hos Farvebuen

Her på siden kan du se hvilke kurser du kan tilmelde hos Farvebuen Colorama. Farvebuen afholder hvert år 8-10 kunstkurser, så du kan udvikle dig som kunstner. Farvebuen anvender professionelle kunstnere som kursusholdere, der dagligt selv har fingrene nede malingen og kender alt til arbejdet med farver, medier, pensler og meget mere. Så kunne du tænke dig at komme på kunstkursus og få stor viden om alt inden for kunstartikler m.m. så læs herunder hvilke kunstkurser Farvebuen kan tilbyde den kommende tid.

Kunstkursus farvebuen

OBS: WORKSHOP ER UDSOLGT

Workshop -­ Ekspressivt abstrakt maleri

Kom på workshop med Charlotte Skaaning
08.11.2022 kl. 18.30 til 21.30.

Workshoppen er for den nysgerrige, der måske har lyst til at stifte bekendtskab med et nyt materiale og lyst til at slippe kontrollen..

Kom med på holdet

Du bliver på denne mini-workshop introduceret til, hvordan du bygget et abstrakt maleri op lag på lag og hvordan du arbejder dig frem mod et maleri, der både har liv, balance og personlighed.  Du kommer til at arbejde energisk i akrylfarver. Der vil være en intro til, hvordan du kommer i gang og til de virkemidler, der gør sig gældende undervejs og henimod det færdige maleri. Der vil være personlig sparring til hver enkelt. Workshoppen er for den nysgerrige, der måske har lyst til at stifte bekendtskab med et nyt materiale.

Sådan tilmelder du dig:

Du kan sende os en mail ved at besvare denne email og skrive at du ønsker at deltage. Skriv dit navn og telefon nummer i mailen. Betal dernæst via MobilePay på 496028.

Du er også velkommen til at komme forbi butikken og tilmelde dig.

Sidst, men ikke mindst kan du også tilmelde dig ved at ringe til os på 57 67 11 48 og dernæst betale via MobilePay.

Prisen er incl. materialer og let forplejning

Pris kr. 395,00 – Betales ved tilmelding

Prisen incl. materialer og let forplejning. Tilmeld ved at udfylde formularen nederst på siden eller henvend dig i butikken.

  • Dato: 08/11-2022
  • Tid: 18.30-21.30
  • Sted: Farvebuen – Møllegade 2 – Ringsted
  • Betaling: Betaling skal ske ved tilmelding.
  • Tilmeldingsfrist: 7/11/2022