Kunstkursus hos Farvebuen

Her på siden kan du se hvilke kurser du kan tilmelde hos Farvebuen Colorama. Farvebuen afholder hvert år 8-10 kunstkurser, så du kan udvikle dig som kunstner. Farvebuen anvender professionelle kunstnere som kursusholdere, der dagligt selv har fingrene nede malingen og kender alt til arbejdet med farver, medier, pensler og meget mere. Så kunne du tænke dig at komme på kunstkursus og få stor viden om alt inden for kunstartikler m.m. så læs herunder hvilke kunstkurser Farvebuen kan tilbyde den kommende tid.

kunstkursus farvebuen

– Kend dine farver

Kom med på kunstkursus som afholdes over 2 lørdage. Lørdag d. 14 april og lørdag 21. april, begge dage fra kl. 14-18.

På dette kursus kommer du til at lære alt om farver og hvad du i virkelighed kan gøre med dem. Underviser er farveeksperten Nils Andresen.

I undervisningssammenhæng tales der ofte om primærfarver, ret beset er det mange ting. F.eks. 1 rød, 1 blå og 1 gul. Så kan man i princippet blande sig til alt. For at udvide det begreb en smule kan man vælge en kold og en varm af hver, d.v.s. 2 røde, 2 blå og 2 gule. Nu er det lettere at blande alt. Desværre er det bare sådan at mange ikke kommer længere end hertil. Vi synes det er en skam, selvom de gamle mineralpigmenter stadig er fremragende, så er det også sådan at de nye moderne byder på en varians af dimensioner.

Man opererer med to begreber 1. massetone og 2. undertone. Hvis undertone og massetone er meget lig hinanden har vi en dækkende farve, og hvis de er forskellige er der tale om en mere transparent farve. I blandinger giver dette en meget større spændvidde. Derfor skal deltagerne i denne i workshop bl.a. udføre 10 forskellige farvecirkler, hvor de benytter 26 forskellige røde, gule og blå nuancer.

kend dine farver kunstkursus
  • Dato: 14.04.2018 / 21.04.2018
  • Tid: 14.00-18.00 (begge dage)
  • Sted: Farvebuen – Møllegade 2 – Ringsted
  • Betaling: Betaling skal ske ved tilmelding.

Prisen incl. materialer og forplejning. Tilmeld ved at udfylde formularen nederst på siden.

Klar til at tilmelde dig?

Brug formularen herunder til at tilmelde dig et eller flere af Farvebuen kunstkurser.

Du kan også ringe til os på 57 67 11 48 eller sende os en mail på info@farvebuen.dk

Afkryds i feltet ud for det kursus du gerne vil deltage.

Betaling

Indbetal venligst på Reg. nr. 4955 Konto: 3284026748 eller på mobilepay 24 20 94 88 - HUSK AT SKRIVE DIT NAVN VED MOBILEPAY BETALING OBS: Skriv venligst dit navn og det kursus du gerne vil tilmelde dig. Du er først endeligt tilmeldt kurset når vi har modtaget din betaling. Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftigelse på din tilmelding. Vi glæder os til at se dig.