Kunstkursus hos Farvebuen

Her på siden kan du se hvilke kurser du kan tilmelde hos Farvebuen Colorama. Farvebuen afholder hvert år 8-10 kunstkurser, så du kan udvikle dig som kunstner. Farvebuen anvender professionelle kunstnere som kursusholdere, der dagligt selv har fingrene nede malingen og kender alt til arbejdet med farver, medier, pensler og meget mere. Så kunne du tænke dig at komme på kunstkursus og få stor viden om alt inden for kunstartikler m.m. så læs herunder hvilke kunstkurser Farvebuen kan tilbyde den kommende tid.

Dækkende eller transparente farver?

Kom med på workshop 01.11.2018 kl. 18.30 til 21.30. Farvevalg er ikke let. Skal de være dækkende eller transparente? I denne workshop arbejdes der med alle muligheder. Der blandes, laseres og vi ser på den enkelte farves egenskaber.

Helt nyt kursus her i Farvebuen d. 1 november, hvor vi skal lære en masse om de dækkende og de transparente farver, hvad de gør og hvordan de blandes og forskellene på hvor vidt forskelligt de falder ud. Der laves øvelser med 3 forskellige paletter: den klassiske, impressionistiske og den moderne.

Prisen er incl. materialer og let forplejning

 • Dato: 01/11-2018
 • Tid: 18.30-21.30
 • Sted: Farvebuen – Møllegade 2 – Ringsted
 • Betaling: Betaling skal ske ved tilmelding.

Prisen incl. materialer og let forplejning. Tilmeld ved at udfylde formularen nederst på siden eller henvend dig i butikken.

Kursus med Nils Andresen

– Lise Højer lærer dig tegnekunst

Vi åbner i efteråret dørene op for et NYT og lærerigt tegnekursus hos Farvebuen med Lise Højer. Et tegneforløb der kører over 3 moduler. 

Det er ikke et must, at du kan tegne i forvejen, dette tegneforløb er både til dig der aldrig har prøvet før og dig der er begyndt, men trænger til en masse ny inspiration og nye vinkler med tegningen.

 • Vil du også gerne lidt væk hjemmefra?
 • Har du lyst til at fordybe dig sammen med andre?
 • Vil du gerne lære nogle tegnetekniker med en hånd i ryggen når frustrationen melder sig?

Så er dette tegnekursus det rette for dig.

Lise Højer fortæller:

Jeg arbejder på at give dig de bedste tegneoplevelser. Jeg lægger vægt på at det skal være hyggeligt og skaber rammerne for et godt fællesskab. Jeg ved godt at frustrationen kan melde sig og har god erfaring med at hjælpe kursisterne over målstregen, så der også opnås følelsen af succes.

Jeg kan ikke love at du bliver verdensmester i at tegne eller blive til en mini Rembrandt under dette forløb, men jeg tør godt garantere, at du kommer hjem med en inspiration til at turde arbejde med tegning på måske nye måder.

Modul 1 – 27/9-18 kl. 18.30-20.30

Basisfigurer og objekttegning

På dette modul snakker vi om helt basale tegnetekniker og træner øjet i at se objekter placeret foran. Vi kommer lidt ind på proportioner, skyggelægning og taler lidt om redskaber og brugen af dem.

Modul 2 – 25/10-18 kl. 18.30-20.30

Gitterlinier

På dette modul fordyber vi os i et foto som inddeles efter metoden med gitterlinier (grid). Lise Højer har udvalgt et helt særligt foto som er genialt til at holde fokus på proportioner, skyggelægning og perspektiv.

Modul 3 17/11-18 – Kl. 14.00-18-00

Portrættegning

På dette modul fordyber vi os i portrættegning. Lise Højer har to-tre forskellige oplæg med der kan vælges imellem og vi snakker lidt om udfordringer generelt. Portrættet laves efter grid (gitterlinier metoden fra modul 2) Der undervises individuelt da alle er på forskelligt niveau og har forskellige udfordringer.

Det er ikke et must at tilmelde sig alle 3 moduler. Du kan sagtens vælge i mellem modulerne. Du vil blot få en helstøbt oplevelse ved tilmelding til alle 3 moduler. 

Tilmeld dig alle 3 moduler og få 100,- i rabat på den samlede pris. 

Priser:

Modul 1: – Kr. 300,-
Modul 2: – Kr. 300,-
Modul 3 ,- Kr. 400,-

I alt: 1000,-

Tilmeld dig alle 3 moduler og spar 100 kr.

Du får altså hele 8 timers undervisning af Lise Højer inkl. let forplejning for kun

Kr. 900,-

Lise Højer tegnekursus farvebuen
 • Dato: Se de enkelte moduler
 • Tid: 17.30-19.30 (1+2)  & 14.00-18.00 (3)
 • Sted: Farvebuen – Møllegade 2 – Ringsted
 • Betaling: Betaling skal ske ved tilmelding.

Prisen incl. materialer og let forplejning. Tilmeld dig alle 3 moduler og spar Kr. 100,-

Tilmeld ved at udfylde formularen nederst på siden.

Modul 1: Kr. 300,-

Modul 2: Kr. 300,-

Modul 3: Kr. 400,-

Tegnekursus i farvebuen
charlotte skaaning malekursus
 • Dato: 15/11-2018
 • Tid: 17.30-21.30
 • Sted: Farvebuen – Møllegade 2 – Ringsted
 • Betaling: Betaling skal ske ved tilmelding.

UDSOLGT!

Prisen incl. materialer og let forplejning. Tilmeld ved at udfylde formularen nederst på siden eller henvend dig i butikken.

UDSOLGT!

Slip kontrollen -­ Ekspressivt abstrakt maleri

Kom på workshop med Charlotte Skaaning 15.11.2018 kl. 18.30 til 21.30.

Workshoppen er for den nysgerrige, der måske har lyst til at stifte bekendtskab med et nyt materiale og lyst til at slippe kontrollen.

Du bliver på denne mini-workshop introduceret til, hvordan du bygget et abstrakt maleri op lag på lag og hvordan du arbejder dig frem mod et maleri, der både har liv, balance og personlighed.

Du kommer til at arbejde energisk i akrylfarver, med Poscatuscher, blyant, oliekridt på to lærreder. Der vil være en intro til, hvordan du kommer i gang og til de virkemidler, der gør sig gældende undervejs og henimod det færdige maleri. Der vil være personlig sparring til hver enkelt.  Workshoppen er for den nysgerrige, der måske har lyst til at stifte bekendtskab med et nyt materiale.

Prisen er incl. materialer og let forplejning

charlotte skaaning malekursus2

Klar til at tilmelde dig?

Brug formularen herunder til at tilmelde dig et eller flere af Farvebuen kunstkurser.

Du kan også ringe til os på 57 67 11 48 eller sende os en mail på info@farvebuen.dk

Afkryds i feltet ud for det kursus du gerne vil deltage.

Betaling

Indbetal venligst på Reg. nr. 4955 Konto: 3284026748 HUSK AT SKRIVE DIT NAVN OG KURSUS VED BETALING OBS: Skriv venligst dit navn og det kursus du gerne vil tilmelde dig. Du er først endeligt tilmeldt kurset når vi har modtaget din betaling. Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftigelse på din tilmelding. Vi glæder os til at se dig.