SVANEMÆRKET

HOLDBAR

VANDBASERET

LET AT PÅFØRE

UDENDØRS MALING

Udendørs maling skal have nogle helt andre egenskaber end indørs maling så den kan modstå sol –vand-frost-vind og skal hindre at træet rådner. I Udendørs malinger findes der heldækkende og transperante  træbeskyttelser. Malinger i akryl kvalitet i 3 glansgrader glans 2 – 6 – 25. vandig oliemaling i glans 50. Hos farvebuen fører vi kun den bedste kvalitet når det gælder udendørs maling. Vores svenske forhandler Beckers er eksperter på udendørs maling og har udviklet serien PERFEKT. Vi hjælper dig til at vælge den rigtige løsning og farve.

LANG HOLDBARHED

Med udendørs maling fra farvebuen er du sikker på at dit træværk vil være godt beskyttet i mange år. Vores Perfekt akrylat maling giver, ved korrekt anvendelse, op til 15 års holdbarhed! Ingen gider at male hvert år, defor er det vigtigt at male med en udendørs maling der i top kvalitet. Vi anbefaler altid at man rengører, grunder og maler. Personalet i butikken er eksperter i at give dig den rette vejledning så du får det maksimale ud af dit køb og træværket holder i mange år frem.

NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK

VÆLG RIGTIG TRÆVÆRKSMALING

Det er vitalt du får valgt den rigtige løsning når du maler udendørs. Klik dig ind på beckers.dk og læs meget mere om produkterne. Her kan kan du også virtuelt prøvemale dit hus. Hos farvebuen hjælper vi dig med at vælge ikke både farve og glans men også type. Så kig ned i butikken eller ring til os og få den bedste vejledning fra professionelle inden du går i gang med at male træværk udendørs.

HER ER ET UDSNIT AF VORES PRODUKTUDVALG MED MALING TIL UDENDØRS BRUG. KLIK PÅ BILLEDET FOR AT LÆSE MEGET MERE.